duminică, 27 iulie 2014

Ne vedem la Folk You...

Să ne bucurăm de libertate, să ne bucurăm de Folk you!

Autor: Dana Andronie27 Iul 2014 - 15:21

Să ne bucurăm de libertate, să ne bucurăm de Folk you!
Cea de-a X-a ediţie a festivalului are: trofeu, lansări de albume şi o trilogie de... jam session
De nouă ani, în sala de festivităţi a cerului şi a mării din Vama Veche, Festivalul Folk You!Florian Pittiş a fost primit cu bucurie de mii de spectatori, din toată România. De câte ori, ar fi fost nevoie ca marea să se dea puţin mai la răsărit, pentru ca marea de oameni să poată văluri în linişte! Povestea continuă. Cea de-a zecea ediţie a Festivalului Folk You!Florian Pittiş va avea loc între 31 iulie şi 2 august, în acelaşi loc, la Vama Veche. Intrarea este liberă. Nu vă mai lăsaţi constrânşi, de nimeni şi de nimic, nici de vremuri, nici de oameni! Să ne bucurăm de libertate, de Folk You!, ca şi cum timpul n-ar exista!.
Trupa Icarus: Andrei Cicioc (23 de ani, din Botoşani)  şi Bogdan Pinghireac (20 de ani, din Botoşani) . Andrei Cicioc coordonează o asociaţie studenţească de 200 de membri, ASUS, membră ANOSR, şi în patru ani a reuşit să le insufle studenţilor o atracţie pentru muzica poeziei şi muzica folk. Este proaspăt absolvent al Facultăţii de Inginerie Alimentară din Suceava, iar colegul său – Bogdan Pinghireac este elev al Şcolii de Poliţie de la Câmpina. Piesele trupei Icarus au fost premiate la toate festivalurile de gen din ţară (Ploieşti, Brăila, Alba Iulia, Bistriţa, Călăraşi, Mizil, Moeciu, Suceava, Botoşani, Colibiţa ,Târgu Jiu, Mediaş etc.).
Trei lansări pe plajă, la scena Folk You!
În urmă cu doi ani, Festivalul Folk You! a avut parte şi de lansări inedite. Am întins covorul roşu pe plajă pentru a marca lansarea “Nebunului de alb” Emeric Imre cu albumul “Târziu”. Anul acesta, vor fi trei evenimente: joi, 31 iulie, Mihai Napu va veni cu “Iubirea divină”, la ora 17:00, pe plajă, la scena Folk You!. “Fericirea de luni” a Alinei Manole va ajunge în Vamă, vineri – 1 august, tot la ora 17:00, în acelaşi loc. Sâmbătă, 2 august, Walter Ghicolescu va veni cu “Cântec rockstit”. Fiecare artist în parte va sta la dispoziţia publicului, până la ultimul cumpărător de abum şi doritor de autografe.
O bucată de plajă cu muzică şi poezie

Niciun comentariu: