duminică, 30 martie 2014

Ecotrophelia 2014

    Facultatea de Inginerie Alimentară din Suceava a organizat un eveniment deosebit de atractiv...Ecotrophelia 2014...eveniment care aduce în atenţia specialiştilor, dar şi a publicului larg, creaţii inovatoare în domeniul alimentaţiei sănătoase .



    .Pentru că acest proiect a fost destul de provocator pentru a pune în aplicare ideile creatoare pe care le aveam despre alimentaţia viitorului ,am intrat în competiţie cu un produs inovator,care satisface cerinţele actuale dar şi viitoare ale consumatorilor-o brioşă foarte sănătoasă,100%naturală, fără    E-uri, fără aditivi alimentari, fără colesterol, fără zahăr,cu îndulcitori naturali, cu foarte puţine calorii şi recomandată în orice dietă.

    Margareta-Desert sănătos , este un produs pe care l-am creat pentru a veni în sprijinul tuturor celor care aleg să mănânce sănătos, un produs care a obţinut în competiţie două premii importante,  premii, ce  asigură plecarea la Miercurea Ciuc la faza naţională  Ecotrophelia 2014.


    Consider această competiţie ...o competiţie pentru viaţă, pentru prezent şi pentru viitor ...şi felicit regalul de profesori şi studenţi care prin muncă şi creativitate  au ridicat acest eveniment la standarde înalte.
    Mulţumesc Facultăţii de Inginerie Alimentară pentru oportunitatea oferită, multumesc profesorilor de elită care au coordonat şi susţinut proiectul....doamna prof.Gabriela Constantinescu şi domnul profesor Ioan Gontariu ,echipei de studenţi cu care am lucrat -oameni care au pus suflet şi dăruire pentru a realiza această idee...Gontariu Ana Maria, Doroftei Ilie şi Doroftei Camelia...o echipă de nota 10 şi nu în ultimul rând domnului prorector  Mihai Dimian, pentru premiul special oferit...








    Povestea Margaretei, poezia şi... muzica ei...o voi păstra pentru voi, pentru a v-o dărui la momentul potrivit...în speranţa că Margareta mea vă va cuceri prin efectul fantastic pe care îl aduce pentru sănătate, prin puritatea florii...prin unicitatea ei...



   

Niciun comentariu: