luni, 29 octombrie 2012

Lumini ce nu se sting!

     Domnul Gheorghe Burac  ...scriitor, profesor și director de școală la Vlăsinești, s-a distins prin pricepere și rigurozitate didactică, prin puterea de a-și dezvălui  creația (având editate zeci de articole și cărți) și prin priceperea de a administra Școala Vlăsinești!
     În sfera relațiilor interumane s-a personalizat ca o conștiință care are puterea de a-și asuma responsabilități, fiind mereu interesat de bunul mers al comunei și continuă să fie un bun sfătuitor și îndrumător pentru concetățeni! De dragul meseriei bine făcute este un luptător cu sine dar și un exigent cu colaboratorii săi!
    Cartea-LUMINI CE NU SE STING!-este a cincea carte a scriitorului, este o carte care ne amintește "Profiluri academice" de mari personalități ale ținutului, dascăli, oameni de cultură, oameni remarcabili prin activitățile lor! Cartea a fost editată la editura Agata fiind atent "supervizată"de domnul director Ion Istrate!
    Apariția noastră în paginile acestei cărți ne onorează și ne motivează să perseveram! Ne-am bucurat să descoperim că pe parcursul a șase pagini au fost enumerate toate realizările noastre, toate concertele noastre (am aflat ca au fost 103 în primii trei ani), toate aparițiile radio, TV, ziare, o adevarată enciclopedie despre noi!
     Ținem să-i mulțumim pentru apreciere și pentru munca depusă pentru a centraliza toate aceste activități!

  ...Și cum "Muzica...nu poate înceta niciodată să fie cea mai înaltă și mai eliberatoare dintre arte"(R.Wagner.M) -cum a citat domnul profesor în cartea sa,...sperăm și noi că prin muzică vom ajunge la sufletul cald și bun al oamenilor cărora le adresăm creația noastră!

Niciun comentariu: